Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/tejinerc/www/drupal7/includes/menu.inc).

Cloaks

Status: 
Google Translated
 
 
 
Tiger Mantle   Hurricane Cloak   Peace Mantle   Wiseman Mantle
Required Level 8   Required Level 20   Required Level 30   Required Level 39
DEF 2   DEF 4   DEF 6   DEF 8
Magic DEF 2%   Magic DEF 4%   Magic DEF 8%   Magic DEF 10%
Required STR 10   Required STR 10   Required STR 10   Magic used -3%
Required WIS 32   Required WIS 36   Required WIS 39   Required STR 10
                  Required WIS 42
 
 
 
 
Darkness Mantle   Ancient Mantle   Halloween Cloak   Blood Mantle
Required Level 47   Required Level 58   Required Level 61   Required Level 65
DEF 10   DEF 12   DEF 25   DEF 14
Magic DEF 12%   Magic DEF 14%   Magic DEF 15%   Magic DEF 16%
Magic used -6%   Magic used -9%   Required STR 12   Magic used -12%
Required STR 12   Required STR 10         Required STR 12
Required WIS 45   Required WIS 52         Required WIS 58
 
 
 
 
Sun Mantle   Veteran Mantle   Golden Mantle   Blizzard Cloak
Required Level 75   Required Level 88   Required Level 100   Required Level 152
DEF 16   DEF 18   DEF 20   DEF 22
Magic DEF 18%   Magic DEF 20%   Magic DEF 22%   Total resistance +1%
Magic used -15%   Magic used -18%   Magic used -21%   Magic DEF 23%
Required STR 13   Required STR 15   Required STR 19   Magic used -23%
Required WIS 65   Required WIS 71   Required WIS 78   Required STR 22
            Required WIS 85      
 
 
 
 
White Knight Cloak   Meta Cape   Kailipton
Meta Cape
  Kailipton
Hi-Meta Cape
Required Level 200   Required Level 250   Required Level 250   Required Level 300
DEF 24   DEF 99   DEF 79   DEF 100
Total resistance +3%   Required STR 20   Total resistance +5%   Total resistance +8%
Magic DEF 24%   Required WIS 5   Magic DEF 25%   Magic DEF 25%
Magic used -24%         Magic used -25%   Magic used -25%
Required STR 24         Required STR 20   Required STR 20
Required WIS 93         Required WIS 5   Required WIS 5